Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Antonella Costa
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Antonella Costa

Data urodzenia: 1980-03-19
Wiek: 39 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Rzym, Włochy

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Antonella Costa gra w filmach

Antonella Costa - filmografia aktorska

Ausente / Ausente (2011) jako Mariana
Felicitas / Felicitas (2009) jako Manuela
Zły dzień na wędkowanie / Mal día para pescar (2009) jako Adriana
El Cobrador: In God We Trust / El Cobrador: In God We Trust (2006) jako Ana
Sola, como en silencio / Sola, como en silencio (2005) jako Dolores
Wiatr / Viento, El (2005) jako Alina Osorio
Nadar solo / Nadar solo (2003) jako Luciana
Dziś i jutro / Hoy y mañana (2003) jako Paula
Sombra de las luces, La / Sombra de las luces, La (2001)
Figli/Hijos / Figli/Hijos (2001) jako Kobieta w pracy
Camino, El / Camino, El (2000) jako Carolina
Alma mía / Alma mía (1999) jako Micaela
Warsztat Olimp / Garage Olimpo (1999) jako Maria

Antonella Costa - jako producent

Ausente / Ausente (2011) jako producent wykonawczy