Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ági Szirtes
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ági Szirtes

Data urodzenia: 1955-09-21
Wiek: 63 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Budapeszt, Węgry

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ági Szirtes gra w filmach

Ági Szirtes - filmografia aktorska

Így, ahogy vagytok / Így, ahogy vagytok (2010) jako Ágnes
Rózsadomb / Rózsadomb (2004) jako Ilonka
Szezon / Szezon (2004) jako Mama Guli
Telitalálat / Telitalálat (2003) jako Iren
Węgierska piękność / Magyar szépség (2003) jako Zongoratanarno
Nincsen nekem vágyam semmi / Nincsen nekem vágyam semmi (2000) jako Anya
Portugál / Portugál (2000) jako Jucika
Hyppolit / Hyppolit (1999) jako Julcsa
Nigdy nie umrzemy / Sose halunk meg (1993) jako Irma
Prywatna inicjatywa / Falfúró (1985) jako Żona Gézy
Csillagszemü, A / Csillagszemü, A (1977) jako Anyica
Dom pod czerwoną latarnią / Erkölcsös éjszaka, Egy (1977) jako Cselédlány