Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bill Henderson
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: William Randall Henderson
Występuje jako: Bill Henderson

Data urodzenia: 1926-03-19
Wiek: 93 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bill Henderson gra w filmach

Bill Henderson - filmografia aktorska

Alibi / Alibi, The (2006) jako Counterman
McBride: Potrójne morderstwo / McBride: The Chameleon Murder (2005) jako Sędzia Bigalow
Mój przyjaciel Brat / Goat on Fire and Smiling Fish (1999) jako Clive
Pocałunek nieznajomego / Kiss of a Stranger (1999) jako Buster
Odlot / Trippin' (1999) jako Gramps
Zabójcza broń 4 / Lethal Weapon 4 (1998) jako Wściekły pacjent z próbką moczu
Gangster / Hoodlum (1997) jako Pan Redmond
Teoria spisku / Conspiracy Theory (1997) jako Strażnik szpitala
Duchy Mississippi / Ghosts of Mississippi (1996) jako Minister
Maverick / Maverick (1994) jako Gracz w pokera na łodzi rzecznej
Złoto dla naiwnych / City Slickers (1991) jako Dr Ben Jessup
Kingpins / Kingpins (1987) jako Vince Hines
Hollywoodzkie marzenia / Smart Alec (1986) jako Agentka Julie'go
Prawo Murphy'ego / Murphy's Law (1986) jako Ben Wilcove
Mądrość / Wisdom (1986) jako Theo
Fletch / Fletch (1985) jako Mówca
Czy pamiętasz miłość? / Do You Remember Love (1985) jako Wendell
Przygody Buckaroo Banzai. Przez ósmy wymiar / Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension, The (1984) jako Casper Lindley
Miasto strachu / Fear City (1984) jako Doktor
Można oszaleć / Get crazy (1983) jako Król Bluesa
Tajemnicza śmierć / One Shoe Makes It Murder (1982) jako Chick
Przez kontynent / Continental Divide (1981) jako Konduktor
Inside Moves / Inside Moves (1980) jako Blue Lewis
Fire Sale / Fire Sale (1977) jako Psychiatra
Express Srebrna Strzała / Silver Streak (1976) jako Red cap
Cornbread, Earl and Me / Cornbread, Earl and Me (1975) jako Watkins
Trouble Man / Trouble Man (1972) jako Jimmy właściciel Pool Room
Atak na żelazne wybrzeże / Attack on the Iron Coast (1968) jako Komandos #2
Strange Affair of Uncle Harry, The / Strange Affair of Uncle Harry, The (1945) jako Johnny niewymieniony w czołówce
Chip Off the Old Block / Chip Off the Old Block (1944) jako Tancerz niewymieniony w czołówce
Moonlight in Vermont / Moonlight in Vermont (1943) jako Jivin' Jack niewymieniony w czołówce